Hlavní obsah
Článek

Kauza šatů, které má zpěvačka několika generací Hana Zagorová (†75) dlužit svému exmanažerovi Evženu Mirošovskému, má pokračování. Zagorová tvrzení bývalého spolupracovníka o podrazu a dlužných hadřících naprosto ve všech bodech odmítá a chce jít k soudu, Mirošovský po ní zase požaduje bez tří set tisíc dva milióny korun jako výpůjčné.

Super.cz jako první přinesl zprávu s tvrzeními bývalého road managera „Haničky Písničky“. Ten se dušuje, že ho jednání Zagorové připravilo nejen o devět set tisíc z honoráře, který měl slíbený za uspořádání koncertu v pražské Lucerně v roce 2010, navíc ale říká, že mu zpěvačka odmítá vrátit šaty, které koupil na stejné vystoupení ze svého.

„Není na tom pravda vůbec, vůbec nic. Jen to, že pan Mirošovský byl můj road manager, ne manažer v pravém slova smyslu. Vyhodila jsem ho, protože měl psychické problémy a potíže s alkoholem. Děsí mě, že média naslouchají takovým lidem,“ řekla VIP zprávám Zagorová z New Yorku, kde právě pobývá.

Jenže Mirošovský Super.cz předložil smlouvu, ze které je patrné, že jeho firma skutečně šaty pro potřeby vystoupení Zagorové v Lucerně 2010 koupila. Stály 68 tisíc korun. Že by tedy úplně vše byla ze strany Mirošovského lež, to se nezdá. „Ještě než jsme spolu ukončili spolupráci, žádal jsem ji, že ty šaty potřebuji. Vše, co firma pořídí nad deset tisíc, musí držet pro případ kontroly z finančáku ve vlastnictví. Hanka to ale odmítala řešit a jistou dobu už se mnou nekomunikuje,“ tvrdí nyní Mirošovský. Právníků, které na něj chce pěnice poslat, se nebojí. A to přesto, že mu hrozí, že se bude muset bývalé kamarádce omlouvat a vyplatit jí finanční satisfakci.

„Hance jsem pomáhal třicet let, rekonstruoval jsem jí i byt, rozuměli jsme si. Teď mě odstřihla a ještě mi vyhrožuje? Celé to budu řešit jako výpůjčku šatů. Požaduji patnáct set za den za jedny šaty. Také to řeším přes advokáta. Paní Zagorové pošlu výzvu k úhradě dluhu a pak se uvidí,“ dodal Mirošovský. Podle našich výpočtů to za 471 dnů a dvoje šaty dělá celkem 1,695 miliónu korun...

Reklama

Další články

Načítám