Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Dáda Patrasová (67) měla o víkendu vystoupit na akci pro děti, na které se měla objevit společně se svým manželem Felixem Slováčkem (80). Královna dětských srdcí ale děti nakonec nepotěšila a na dětském odpoledni v pražských Letňanech ji zastoupila její dcera Anička.

Neúčast Dády Patrasové ale zjevně nebyla způsobena například nachlazením, což by pak jistě bylo pochopitelné. Slováček byl vytočený doběla a naznačil, že jeho žena chyběla úplně z jiných důvodů.

„Asi každý ví, proč nepřišla, jsem z toho hodně špatný, bohužel je manželka indisponovaná už každý den, nachlazená ale není,“ řekl deníku Blesk Slováček na dotaz, zda byla manželčina neúčast způsobena alkoholem.

„Jediná možnost, co tu je, je zbavit ji svéprávnosti, jinak umře,“ dodal s tím, že něco takového nemůže pochopit nikdo, kdo nemá doma takto nemocného člověka.

Patrasové navíc hrozí vězení kvůli odmítnutí dechové zkoušky po autonehodě, která se stala v květnu nedaleko jejího domu na pražských Vinohradech. Kamery ji krátce nato zachytily, jak si vyšla vrávoravým krokem z domu na procházku. Herečka nakonec upadla, a také se musela přidržovat plotu.

Policie nehodu vyšetřuje jako přečin ohrožení pod vlivem návykové látky, za což Patrasové hrozí trest odnětí svobody ve výměře šesti měsíců až tři léta, případně peněžitý trest nebo zákaz činnosti.

Patrasová měla mimo jiné nehodu pod vlivem alkoholu v roce 2018. Na druhý svátek vánoční nabourala s 2,5 promile alkoholu do vozu muže, na kterého byl shodou okolností vydaný mezinárodní zatykač.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám