Hlavní obsah
Článek

Půvabná herečka Zuzana Vejvodová patřila svého času ke stálicím seriálu Ulice. Jako Libuška Nekonečná se objevovala na obrazovce šest let. Ze seriálu před pár lety odešla a naplno se věnovala rodině a herectví na divadle. Teď se k práci před kamerou naplno vrací.

„Byla jsem v Ulici šest roků, skončila jsem někdy v roce 2014 a pak jsem dělala spíš jednorázové projekty, měla jsem čas se věnovat synovi a dělala divadla a jsem ráda, že se věci vyvíjejí takhle,“ svěřila se Super.cz krásná herečka, která se za poslední roky takřka nezměnila.

„A těšila jsem se, je to fakt krásná práce, potkala jsem se s bezvadnými kolegy a nemám si na co stěžovat,“ prozradila Zuzana Vejvodová, která aktuálně natáčí seriál Jedna rodina, který se na Nově objeví začátkem jara.

„Hraji postavu Kláry, která zůstala sama s dvěma dětmi, její muž odešel a děti se začaly střídat,“ svěřila se herečka s tím, že je ráda, že se naplno může věnovat své práci. „Synovi bude v lednu 11, není to už miminko, krom toho, můj muž mi neskutečně pomáhá, takže jsem vděčná, že mám doma takovou oporu,“ dodala Zuzana Vejvodová.

Reklama

Další články

Načítám