Hlavní obsah
Článek

Modelka Andrea Bezděková (29) před osmi lety vyhrála titul Česká Miss, na letošním ročníku soutěže krásy zasedla v porotě. "Zase jsem si ten pocit připomněla a také to, jak jsem vděčná, že se to tenkrát povedlo," řekla Super.cz Andrea.

Má dokonalou postavu i tvář, jedinou věcí, která ji léta trápila, byl její nos. "Pro mě to byla vnitřní potřeba. Přišla jsem tenkrát k vedení Miss a řekla jsem, že mám tajnou tužbu a oni mi domluvili za dva týdny termín. Potřebovala jsem to udělat pro sebe. Myslím, že každý, kdo má nějaký problém, ví, o čem mluvím," prozradila Bezděková, která jiný zákrok plastické chirurgie už nepodstoupila.

Své dokonalé křivky předvedla v šatech od Beaty Rajské. Rozparek měla až téměř k rozkroku. "Když už na postavě tak dřu, tak to přeci nebudu schovávat. Když se člověk cítí krásně, chce se ukazovat daleko více," usmívá se modelka.

"S Beatou Rajskou jsme je společně navrhovaly. Jsou podle mých přestav. Přišla jsem za Beatou, že chci nejkrásnější šaty svého života a ty mám. Jsem šťastná," dodala s úsměvem Bezděková.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám