Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Modelka Nikol Švantnerová (31) si užívá, že jí je konečně pořádně vidět bříško. Nikol je v 6. měsíci těhotenství a těší se na holčičku. Zatím jsou kila navíc vidět opravdu jen v oblasti bříška. To dokázala i na finále České Miss Essens, kde se ukázala v upnutých šatech.

"Začala jsem šestý měsíc. Jsem ráda, že už to je konečně vidět a nevypadá to, že jsem se jen víc navečeřela. Že se bříško už pěkně vylouplo," řekla Super.cz Nikol.

"U Ponerů jsem vzala šaty, které mi byly. Jsem moc ráda za bříško, užívám si to, ráda na to upozorním a nosím upnuté věci. Chtěla jsem vyloženě upnuté šaty," vysvětlila nastávající maminka.

Těhotenství si užívá i proto, že po letech v modelingu nemusí řešit jídlo a kila navíc. "Potřebovala jsem to zažít. Všechny modelky váhu řešíme, cvičíme a ono to vlastně není potřeba. Já teď jím hodně, život si užívám a tělo funguje naprosto skvěle," vysvětluje.

Nikol je šťastná ve vztahu s olomouckým podnikatelem Ondřejem Antošem. Svatba ale před porodem nebude. "Jednou bude určitě, ale není to na pořadu dne. Jsem si jistá, že spolu zůstaneme, nepotřebujeme k tomu papír ani prstýnky. Teď nás čeká jiná krásná etapa. Všechno jednou přijde, není potřeba na nic spěchat," dodala.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám