Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Jestli byste na Štědrý den čekali v domácnosti u Pavla Zedníčka a jeho ženy Hanky Kousalové na svátečním stole slavnostní večeři, pak by to byl omyl. Nenašli byste je ani doma. Vánoční svátky i silvestra s největší pravděpodobností prožijí v exotice.

„Vánoce? Tradiční nebudou a možná někam odjedu,“ zatvářil se Pavel Zedníček (73) spiklenecky a nechtěl prozradit, kam. Jen dodal, že to bude destinace, kde svítí sluníčko. Návrat plánují až po Novém roce.

Už tak je stále opálený. „Přiživuju to, na mě se opálení dobře chytá, takže když vyleze trochu sluníčko, jsem venku.“ Na téma vánočních dárků zažertoval, že pokud nezkrachuje e-shop, tak budou.

Pavla Zedníčka, kterému kamarádi a kolegové neřeknou jinak než Čmaňa, začneme od ledna vídat pravidelně na Nově v Jedné rodině. Stručně se o osmidílném seriálu dá říct, že je na téma "víc rodičů, víc lásky". Tvůrci svedli dohromady tři rodiny střídavou péčí o potomky.

„Já hraju starýho dědka, bejvalýho rockera. Nesmí se mu říkat dědo, jsem Bob. Mám hudební vkus, jsem fanda AC / DC, Aerosmith a Black Sabbath. A rád si dám pivko,“ řekl Super.cz o své nové roli.

A protože v seriálu Jedna rodina hraje dědu tří vnoučat, zajímalo nás, jak je to ve skutečnosti s jeho rolí dědečka? „Od ženy Hanky máme jednu vnučku, od dcery Báry,“ vysvětlil stručně.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám