Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Před pár dny Jiří Langmajer (57) vyděsil fanynky svým příspěvkem na sociální síti. Veřejně totiž oznámil, že musí rušit několik divadelních představení kvůli své nemoci. Herec na videu si totiž při mluvení u úst musel přidržovat inhalátor, aby se mu lépe dýchalo a ke vzkazu přidal pohřební hudbu, jako nadsázku. „Dva dny si odpočinu a budu OK,“ odpověděl optimisticky Jiří Langmajer na jeden z komentářů.

A jak Jiří napsal, tak se také stalo. O víkendu už pracoval na posílení své imunity, jak jinak než otužováním. „Jako čestný předseda pyšelského otužileckého klubu jsem se dnes zúčastnil předvánočního plavání v rybníku Debrný společně s otužilci z vedlejší vesnice. Vzhledem k mé nedávné indispozici jsem se jen ponořil. Neplaval sem. Ale cítím, že už to zas půjde,“ svěřil se veřejnosti Langmajer.

Oblíbený herec se tak rychle z nemoci vykurýroval a fanynkám tak spadl kámen ze srdce. Teď už se mohou těšit, že brzy zase Jiřího uvidí na divadelních prknech...

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám