Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Takovou figuru byste těžko hledali u kdejakého dvacátníka, ale u šedesátníka vás překvapí tuplem. Frontman kapely Red Hot Chilli Peppers Anthony Kiedis si ale na svou muskulaturu potrpí a fanouškům při pohledu na něj během koncertů jen padá brada. A nám momentálně z jeho fotek z Havaje tak trochu také…

Anthonyho zachytili fotografové zrovna v momentě, kdy se převlékal z plavek do spodního prádla u svého vozu, ale Anthonyho to v žádném případě nerozhodilo a ještě po nich potutelně pokukoval.

Přesto, že proslul svým výrokem, že po otci zdědil chuť ochutnat všechny holky na světě, momentálně se po jeho boku objevuje půvabná hadí žena z Ukrajiny Marina Mazepa, která minulý měsíc oslavila teprve pětadvacetiny. Mazepa na sebe upozornila divokým vystoupením během čtrnácté řady soutěže America’s Got Talent.

Mezi Anthonyho slavnějšími bývalkami nechyběly například zpěvačka Sinéad O’Connor, Mel C ze Spice Girls nebo modelka Helena Vestergaard. S modelkou Heather Christie má patnáctiletého syna.

Reklama

Další články

Načítám