Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

To, že bývalý moderátor nováckého Esa a jeden z nejúspěšnějších českých umělců, který se prosadil i ve světě, poletí k Měsíci, dostalo snad každého. Nadšením zajásala také modelka Simona Krainová (51), která je Yemiho dlouholetou kamarádkou.

„Yemi, já se s z tebe pominu, ale vůbec mě tvůj trípek do vesmíru nepřekvapil, protože tě dobře znám a vím, že jsi z vesmíru přiletěl už dávno. Tebe nikdy nic nezastaví, ty si vždycky plníš sny, nenecháš žádný dveře zavřený a není nic, co bys nezvládnul na jedničku,“ napsala radostně modelka na své sociální síti.

Zároveň Simona dodala, co má na Yemim nejraději. „Miluji tvoji odvahu, energii a věčně pozitivní myšlení. Vždycky jsi pro mě byl neskutečná inspirace a jedno velké srdce.“

A jak se k této cestě tanečník z Liberce dostal? Japonský podnikatel Yusaku Maezawa totiž oznámil jména osmi vybraných členů výpravy k Měsíci. Jedná se tak o první civilní let v historii a mezi posádkou bude právě i jeden Čech, úspěšný tanečník a choreograf Yemi A.D. „Slovy se mi těžko vyjadřuje, jak jsem poctěn,“ uvedl Yemi.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám