Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Na plno mužů působí Nigella Lawson (52) jako ideální žena. Nejen, že je sympatická, má okouzlující tvář a svůdnou postavu přesýpacích hodin, ale hlavně umí perfektně vařit. Na její kuchyni je přitom pro muže nejatraktivnější to, že před moderní zdravou kuchyní upřednostňuje tu ‚poctivou‘. Nigella razí heslo: „Másla není nikdy dost!“, a proto se na pořady o vaření díky ní začali s radostí dívat i muži. Přestože se tato kuchyně začala po padesátce na její postavě trochu podepisovat, dnes už je zase štíhlá jako proutek.

Nová a štíhlá Lawson se ve středu večer objevila na křtu knihy Alexandry Sculman a všechny uchvátila svou postavou v úzkých černých šatech pod kolena. Podle zahraničních médií známá kuchtička zhubla během posledních šesti měsíců z velikosti 16 (česká 46) na 12 (česká 42).

Nigella dorazila na akci, jež se konala v londýnském aukčním domě Sotheby’s kompletně v černé. Tu  odrušila pouze psaníčkem v ruce sytě růžové barvy. Na Lawson pózující na červeném koberci bylo přitom znát, jak se jí zájem fotografů líbí. Při pohledu na její vizáž ve dvaapadesáti se není vůbec čemu divit.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám