Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Alena Mihulová, která excelovala ve filmu Sestřičky, vypadá stále stejně jako před osmadvaceti lety, kdy v dnes již legendárním filmu hrála. Alena snad vůbec nestárne a zřejmě má recept na věčné mládí. Že jí už dávno není dvacet dokazuje i to, že má již sedmnáctiletou dceru.

Půvabnou dceru Karolinu ukázala Mihulová na premiéře filmu Okresní přebor. Otcem skoro plnoleté krásky je režisér Karel Kachyňa, za kterého byla herečka vdaná dlouhých jednadvacet let. Manželství vydrželo i přesto, že byl režisér o 46 let starší.

Dnes je bohužel herečka vdovou. Kachyňa zemřel v roce 2004. Doma má ale jeho věrnou kopii. Karolina je svému otci velmi podobná.  A je neuvěřitelně inteligentní.

"Já ji po smrti jejího otce vzala preventivně na psychologické vyšetření. Nechtěla jsem nic zanedbat. V tomhle smyslu to bylo k ničemu, protože Karolina se nehodlala s nikým bavit, ale vzala si tam nějaký hlavolam, který nesložila ani paní psycholožka, a jí se to podařilo za chvíli. Na to konto pak dělala testy IQ a skončila v Mense," prozradila o své dceři Mihulová.

Karolina studuje gymnázium a zatím to vypadá, že půjde ve stopách svých rodičů. Uvažuje o studiu na DAMU nebo FAMU.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám