Hlavní obsah
Článek

Rok 2022 si řada celebrit vybrala jako tu nejlepší dobu, kdy vstoupit do svazku manželského. V době covidové se velkolepé svatby ani konat nemohly, a tak je řada známých jmen odkládala.

Jako například zápasník MMA Karlos Vémola (38), jenž se letos s Lelou Ceterovou (34) stihl nejprve rozejít, aby si ji v létě s velkou pompou vzal v centru Prahy na mole u Vltavy. Oddával je Jiří Krampol a svatba to byla jen „naoko“, protože se ve skutečnosti vzali už o něco dříve na úřadě.

Zkušeným ženichem už je hudebník Václav Noid Bárta (43). Ten skočil do chomoutu už potřetí. Po Lucii Bílé a mamince své nejstarší dcery Terezky Gabriely Dvořákové se oženil s tanečnicí Eliškou Grabcovou, s níž má dvě dcery.

Tentokrát věří, že už mu to konečně vyjde napořád. Po dlouholetých vztazích se do manželského svazku vrhli zpěvačka Magda Malá (56), rapperka Sharlota (27) či komik Lukáš Pavlásek (45). Svatební šaty oblékla také herečka Eva Josefíková (34), muzikálová zpěvačka Alžbeta Bartošová nebo moderátorka Eva Perkausová (30), která měla krásnou veselku na exotickém Mauriciu.

Netradiční veselku v přírodě si se svou tehdy těhotnou partnerkou Radanou užil herec Vojta Kotek (36), Ladislav Spilka ze SuperStar se pro změnu ženil ve volnočasovém oblečení a jeho nevěsta Lída místo bílých šatů zvolila černé. A která další celebrita si letos užila svatební veselí? Podívejte se do naší galerie.

Reklama

Další články

Načítám