Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Legendární muzikál Fantom opery má před sebou letos poslední dvě představení. V divadle GoJa Music Hall se hraje tuto a příští sobotu odpolední a večerní představení. My jsme se tentokrát zaměřili na roli milovníka Raoula, kterého ztvárňují Michal Bragagnolo a Tomáš Vaněk. Další z představitelů, zpěvák Bohuš Matuš (50), už ho zpívat nebude.

Na roli si údajně připadá starý, i když kolegové s ním nesouhlasí. "Podle mě by to Bohoušek mohl ještě pořád hrát, klidně deset let. Určitě se mu v šatně nevysmíváme, že je starý. Ale už se na to necítil. Člověk musí sám vědět, které role hrát a které už ne," řekl Super.cz Michal Bragagnolo.

Jak dlouho sám hodlá hrát role milovníků? "Samozřejmě do sta. Ne, teď vážně. Podle mě je hraniční věk ta padesátka, když člověk nějak vypadá. Pak už je to trochu trapné," míní Michal, který se sám snaží udržovat a trávit čas v posilovně, jak mimo jiné prozradil v našem videu.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám