Hlavní obsah
Článek

Nejdřív to vypadalo tak, že někdo na Primě měl špatnou kocovinu a tak do éteru vypustil šílený nápad s tím, že Ivana Gottová (48) a Jiří Pomeje (†54) budou moderovat hlavní večerní zprávy televize Prima. Super.cz se ale podařilo proniknout na kamerové zkoušky a víme, že buď kocovina trvá, nebo to na Palmovce, kde stanice sídlí, někdo myslí smrtelně vážně!

Ivana Gottová se tvářila dostatečně veřejnoprávně, že by mohla uvádět i hrající si koťátka, a Jiří Pomeje dostal brýle, které mají vytvořit iluzi, že jde o seriózního člověka. Pokud mu produkce ještě upiluje kus jazyka, možná že bude i dobře znít. „To jsem to dopadl. Na starý kolena budu uvádět politiku,“ zoufal si naoko Pomeje. Přitom mu dělá víc než dobře, že je o něj takový zájem a že dostal takovou nabídku. Vždyť v televizi je jen pár dnů a už ho vypustí do nejprestižnějšího pořadu.

K vysílání má dojít v neděli na apríla, ale zdroje z televize, která oficiálně mlčí, naznačují, že možná nepůjde jen o legrácku a dvojice se dočkáme ve zprávách častěji. „Teď už jenom aby Věra Bílá moderovala sport, a budu dokonale spokojený,“ kroutí hlavou jeden nejmenovaný moderátor z Novy, kterému přijde tah Primy jako fraška.

Ivana Gottová musela při kamerovkách překonat odstup, který k Pomejemu chová. Není divu, vždyť komu by se líbilo, kdyby ho kolega z pořadu VIP zprávy parodoval stejně, jako to předvedl v úterý Pomeje? Jinak ale oba působili jako profíci a pokud nebudou muset předčítat nějakou složitou ekonomickou analýzu, možná se dočkáme v neděli nečekaného překvapení.

Reklama

Další články

Načítám