Hlavní obsah
David Zápal
Článek

Muzikálová hvězda Daniel Hůlka (55) se musí ve vteřině přestat přejídat a měl by se začít hýbat. Jinak mu reálně hrozí, že přijde o prakticky jedinou možnost svého výdělku. „V tomhle stavu opravdu na jeviště nesmí. Vypadá jako prasopes. Musí neprodleně zhubnout, nebo má u mne konec,“ varuje ho producent Oldřich Lichtenberg.

Ten dává Hůlkovi vydělat v Draculovi, obsadil ho do Kata Mydláře i Barona Prášila. Jen za poslední tři roky odehrál dvě stovky představení se sazbou deset tisíc za jeden večer. Jestli ale se svou vizáží něco neprovede, udělá mu „Lichťák“ pápá a Hůlkovi pak zbydou jen Bídníci u Františka Janečka. Čas na změnu má do května.

„Nevejde se do kostýmu a kvůli jeho špatné životosprávě se nic předělávat nebude. Nejsem cvok. Navíc lidé chtějí krásného a štíhlého Dana, a ne to, co ze sebe teď udělal,“ hrozí podle Blesku producent s tím, že je nekompromisní pro Danovo dobro.

Kvůli Draculovi se ostatně Hůlkovi podařilo zhubnout třicet kilogramů, takže by ani teď pro něj neměl být problém nějaké to kilíčko sundat dolů. A když se mu to povede, dostane od Lichtenberga dárkem projekt, během kterého nesleze na vteřinu z jeviště. Tomu se říká motivace!

Reklama

Další články

Načítám