Hlavní obsah
Článek

Zpěvačka a herečka Vendula Příhodová se zapsala do paměti diváků jako mladší já Petry Černocké (74) v představení Saxana ve Studiu DVA. Televizní diváci ji navíc znají jako sólistku oblíbené primácké show Máme rádi Česko.

Usměvavá zpěvačka před měsícem porodila holčičku Jozefínku a teď, skoro měsíc po porodu, se opět objevila na natáčení této show. Jak ale přiznává, do projektu se ještě nevrací. „Já jsem jen přišla pozdravit, moc se mi stýskalo, ale jinak se ještě nevracím. Máme tady úžasné dvě zpěvačky, Dášu a Jozefínku a moje dcera je pojmenovaná po ní,“ svěřila se Vendula Super.cz.

Díky návštěvě si ale vyzkoušela při natáčení jinou roli, nezpívala, ale soutěžila. Já jsem prostě přišla ukázat to, co má v hlavě kojící žena, moc toho nebylo.“

Měsíc po porodu zpěvačka vypadá fantasticky a úsměv ji neopouští. „Je to velký, když má člověk štěstí být maminkou. Jozefínka spí docela dobře. Dneska teda věděla, že je matka nervózní, tak se budila po hodině, tak to bylo takové záživné, ale naštěstí tady máme úžasný maskéry,“ doplnila se smíchem Vendula Příhodová.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám