Hlavní obsah
Článek

Česko má další soutěž krásy. Tentokrát zde ale nehraje roli výška a nebo míry soutěžících dívek, ale také jejich fyzická zdatnost. Deset finalistek soutěže Miss Army se bude muset utkat v disciplínách jako je síla, šikovnost nebo přesnost doslova granátnická. A místo promenády v plavkách budou dívky chodit v mini inspirovaných armádním stylem.

Soutěžící na rozdíl od podobné soutěže Miss hasička nemusejí být profesí vojandami. K přihlášení do soutěže stačilo, aby měly k armádě vztah a poslaly fotografii s army tematikou. O konečném výběru rozhodlo hlasování na internetu.

V porotě soutěže, která proběhne 21. dubna v Pivotelu v Letech u Dobřichovic, usedne mimo jiné herec Petr Vágner, jehož oba rodiče byli v armádě, a sám se chtěl původně stát profesionálním vojákem. "Moje rozhodnutí změnil až posměch spolužáků, kteří se bavili tím, že budu mít zelený mozek," svěřil Super.cz Petr.

Dalšími porotkyněmi jsou například cvičitelka Hanka Kynychová, jejíž kondičku by mohli závidět i členové jednotek UNPROFOR, či misska Jitka Válková, která je také ve výtečné kondici a denně cvičí.

Reklama

Další články

Načítám