Hlavní obsah
Článek

Princ Harry (39) a jeho žena Meghan (42) otevřeli v novém dokumentu stanice Netflix dveře do svého soukromí dokořán. Hovořili o seznámení, o tom, co se dělo noc před tím, než jejich vztah vyšel najevo, a promluvili také o zásnubách.

Oficiální oznámení zasnoubení se odehrálo na konci listopadu 2017. Jedná se o tradiční akt, kdy rodina vydá prohlášení a snoubenci se ukážou zástupcům médií a zapózují, poté proběhne interview. Meghan to v sérii nazvala „secvičenou reality show“.

Ke skutečným zásnubám došlo o několik týdnů dříve, v severní zahradě Kensingtonského paláce. Předtím musel Harry požádat svou babičku, královnu Alžbětu II., o svolení. „A nemohlo k tomu dojít mimo Velkou Británii,“ upřesnil.

Harry se ukázala jako velký romantik, svěřil totiž, že na zahradě večer rozsvítil několik elektrických svíček, než před svou ženou poklekl. „Řekla jsem ‚jo‘ a měla jsem obrovskou radost,“ popsala vévodkyně.

Následoval večírek pro nejbližští přátele, na který všichni dorazili ve zvířecích overalech. Harry a Meghan šli za tučňáky, kteří patří k nejvěrnějším zástupcům zvířecí říše. Svatba proběhla v květnu následujícího roku.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám