Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Tak tohle musí být pro Toni Collette (50) hodně těžké období. Po dvacetiletém manželství s Davem Galafassim (44) ve středu na sociální síti oznámila rozvod s tím, že s manželem zůstávají přáteli. Stalo se to ovšem těsně poté, co média přinesla snímky Davida s novou přítelkyní.

Dvacet let bylo jejich manželství stabilní. Toni Collette, kterou diváci mohli nedávno vidět například v seriálu Mozaika lží nebo v roce 1994 ve filmu Muriel se vdává, se se svým mužem seznámila během koncertu jeho indie rockové kapely. V roce 2003 uzavřeli manželství při buddhistickém obřadu a postupně se jim narodily dvě děti, Sage a Arlo Robert. Herečka svého muže vždy označovala za milujícího a pečujícího.

Teď je ale jejich svazek u konce. Fotografové Galafassiho zvěčnili s jednačtyřicetiletou chiropraktičkou Shannon Egan během skotačení na pláži Manly v Austrálii. Pár spolu randí asi už nějaký ten pátek, a tak aby Toni předešla všem zničujícím otázkám na své soukromí, raději uveřejnila příspěvek na sociální síti. A svého manžela nepotopila, právě naopak. Příspěvek je podaný jako společné prohlášení manželů s fotkou s nápisem mír a láska.

„Po delším období odloučení s grácií a vděčností oznamujeme, že se rozvádíme. Jsme ve svém rozhodnutí jednotní a dál se respektujeme a pečujeme jeden o druhého. Naše děti jsou pro nás na prvním místě a my budeme dál rodinou, i když v jiné podobě. Děkujeme za prostor a lásku, kterou nám poskytujete, zatímco pokojně procházíme touto změnou.“

Toni Collette už se podle zahraničních médií odstěhovala ze společného domu v Sydney v hodnotě v přepočtu téměř sedmdesáti milionů korun.

Reklama

Další články

Načítám