Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Princ Harry (39) a jeho manželka Meghan (42) v novém dokumentu mimo jiné odhalili, jak strávili poslední noc, než jejich vztah vyšel najevo.

Několik měsíců spolu chodili tajně, chtěli se poznat bez pozornosti médií, Harry měl totiž obavu z toho, že jakmile se tisk dozví, že je zadaný a kdo je jeho partnerka, začne hon, stejně jako tomu bylo v jeho předchozích vztazích. „Tajně jsme spolu chodili od července (roku 2016 - pozn.) a byli jsme strachy bez sebe z toho, kdy se to provalí,“ popsali.

V té době spolu randili na dálku, Harry byl doma ve Velké Británii, Meghan v Kanadě. Vzhledem k tomu, že Markle tehdy nebyla celosvětově známá, bylo jednodušší, že cestovala ona za přítelem. Na rozdíl od prince mohla v klidu využít leteckého spojení, aniž by budila pozornost. Scházeli se v Kensingtonu i na jiných místech, která patří královské rodině.

Média informaci vyšťourala na podzim téhož roku, Harryho tajemník prince upozornil, že 30. října se jeho vztah odhalí veřejnosti. Na to princ své partnerce řekl, že pokud se tak stane, ať si „dnešní“ noc pořádně užijí.

„Šli jsme spolu na halloweenskou party, mohli jsme se převléct, aby nás nepoznali,“ popsal poslední noc bez pozornosti Harry, který na večírek dorazil s kuklou na hlavě a ve velkých brýlích. „Řekli jsme si, že je to naše asi poslední šance si jen tak vyrazit a pobavit se,“ dodala Meghan. Na party se sešli s přáteli, v partě nechyběla ani Harryho sestřenice, princezna Eugenie.

Následujícího rána se informace o Harryho novém vztahu skutečně objevila v médiích a postupně se rozšířila do celého světa. Veřejnost začala Markle okamžitě hodnotit. „Je úplně jiný typ, jaký si příslušníci veřejnosti neumí v královské rodině představit,“ zaznělo mimo jiné.

Princ sám sebe popsal jako naivního, protože si prý neuměl představit, co se bude dít. „V říjnu 2016 se najednou úplně všechno změnilo,“ uvádí v dokumentu.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám