Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Právě dnes vyšly na Netflixu první tři díly dokumentu o Harrym (39) a Meghan (42)a každá věta slavného páru by se dala přirovnat k dalšímu přilití oleje do ohně, který pár svými tvrzeními o životě v královské rodině už dávno rozdmýchal. Ve třetí epizodě Meghan nelichotivě vzpomíná na zásnubní rozhovor.

Ten byl vysílán 27. listopadu roku 2017 na stanici BBC, poté, co se svět dozvěděl, že se Harry a Meghan zasnoubili. V rozhovoru pár vypadal velmi uvolněně a na diváky jejich vystoupení působilo tak, že se oba dobře baví. Meghan hovořila o tom, že nečekala, jaká míra pozornosti na ni bude kvůli jejímu vztahu uvalena, snoubenci ale mluvili také o svém prvním seznámení nebo o tom, že by v budoucnu rádi měli děti. V rozhovoru tehdy padla i historka o tom, jak Harry požádal Meghan o ruku během pečení kuřete.

V novém dokumentu se teď oba k rozhovoru vrací a vidí ho úplně jinak. Interview Meghan popsala jako organizovanou reality show a dodala, že bylo nacvičené. „Chci říct tohle... Nemohli jsme vyprávět náš příběh, protože oni nechtěli.“ Ke své manželce se přidal i Harry. „Nikdy jsme nemohli říct náš příběh. A to se nezměnilo,“ řekl v dokumentu Harry & Meghan.

„Až do teď,“ reagovala Meghan.

Vévodkyně v dokumentu vypráví o tom, jak byl pár na tento rozhovor připravován a že jim bylo dopředu přesně řečeno, o čem a jak mají hovořit a co musejí udělat. Ve třetí epizodě je mapován vztah páru od oznámení zasnoubení až do dne před jejich svatbou v květnu 2018.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám