Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

V září bývalý Muž roku Josef Kůrka prozradil, že je konečně po rozchodu s Bárou Mottlovou zamilovaný, v říjnu ale už oznamoval, že to s exotickou kráskou původem z Angoly Angie Mangombe nevyšlo. A teď přišel s další velkou novinkou. S Angie se těší na přírůstek do rodiny. Modelka, influencerka a zpěvačka, která se dostala do TOP 40 v SuperStar a také byla v reality show Like House, je těhotná.

"Je to ofiko. Konec třetího měsíce. Nikdy jsem nebyl šťastnější. Děkuji mé nádherné ženě Angie. Budeme skvělá rodina. Moc vás miluji," prozradil Kůrka. Nadšená je také jeho krásná partnerka.

"Věřím, že všechno, co má ke mně přijít, přijde ve správný čas. Proto jsem štěstím bez sebe z toho, že se ve mně tvoří nový život. Oba jsme vyrůstali bez mámy a táty, jsme přesvědčeni o tom, že tomuto pokladu dáme úplnou rodinu a neskutečně moc lásky. Dostala jsem ten nejkrásnější vánoční dárek na světě," dodala Angie.

Reklama

Další články

Načítám