Hlavní obsah
Článek

Dva roky jí trvalo, než se dostala do formy. Modelka Renata Langmannová (37) chce povzbudit ženy, kterým se také nedaří shodit poporodní kila, že vše má svůj čas a k vytouženému výsledku dojdou.

"Bylo to těžký a bylo to hlavně hrozně dlouhý. To jsem nečekala. Chci povzbudit ženy, kterým to tolik nejde, že ani mně to nešlo," řekla Super.cz maminka dvouleté dcery Medy. "Doklepala jsem to do stejné podoby, jaké to bylo předtím. Cvičím pilates, dodržuju stravu, občas si sladké neodpustím, ale snažím se držet," prozrazuje.

"Cítím se daleko lépe. Po těch dvou letech se konečně tělo vrátilo zpátky," usmívá se Renata, která je ráda, že si zase může hrát s módou. "Dlouho jsem se nemohla do ničeho vejít, měla jsem plnou skříň věcí, které mi nebyly. Teď už mě zase baví se oblékat," vysvětlila na fashion párty.

"Měla jsem vždy ráda nadčasové věci, čím jsem starší, tím víc dbám na kvalitní materiály, na kousky, které se dají kombinovat, a byly to věci, které vydrží spoustu let," dodala ke svému stylu.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám