Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Po šesti letech opět vyrazili do Tater. Monika Leová (32) s manželem Martinem Košínem tehdy přemýšleli o tom, že by v Tatranském ledovém dómu dokonce uspořádali svatbu. K tomu sice nedošlo, ale už i s malou dcerkou Miou vyrazili aspoň na otevření zimní sezóny v Jasné.

Oba si rodičovskou roli užívají, chvilky pro sebe si ukrádají jen po hodinách, na horách jim ale pomáhala Moničina maminka, takže po dlouhé době mohli brázdit místní svahy. "Ten čas pro nás dva je sice kratší, ale o to intenzivnější. Před chvilkou jsme měli minutové rande," smál se Martin.

Pár se odstěhoval z Prahy na vesnici a nemohou si to vynachválit. Bydlí v Moničině rodném domě u Chocně, kde žije i její ovdovělá babička. "Já jsem spokojená. Tím, že jsme na vesnici oba vyrůstali, je nám to blízké, máme tam super zázemí, zahradu, všude kolem příbuzné. V Praze bych byla dost sama," míní Monika.

Výhodné je to nesporně i z finančních důvodů, bydlení v Praze by stálo o dost víc. "Náklady jsou mnohem nižší a hezky se šetří třeba na auto nebo vlastní bydlení," svěřila Monika, i když její manžel si postěžoval na ceny energií. "Máme elektrický kotel, elektřinou topíme, tak už se těšíme na fakturu," posteskl si.

Protože malé Mie je rok a půl, Monika zatím nemá v plánu vrátit se do pracovního procesu a věnuje se hlavně mateřské roli. K tomu má bývalá moderátorka Odpoledních zpráv na Primě různé spolupráce na sociálních sítích. "Nějaké moderátorské nabídky přicházejí, ale trošku se bojím mluvit, abych místo pozvání na raut neřekla: Pojďte všichni papat. Musím si obnovit dospělý slovník, protože na mateřské člověk zakrní," smála se.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám