Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

V seriálu Sanitka 2 se to bude hemžit dramatickými scénami. Po Ivaně Andrlové, která bude mít coby Alžběta Janderová těžký úraz hlavy, a Davidu Matáskovi, jehož postava ukončí svůj život skokem z třicetimetrového stožáru, po němž následují záběry na Matáskovo bezvládné tělo, při kterých doslova běhá mráz po zádech, se ruka osudu dotkne další postavy kultovního seriálu. Tou je fanoušek Mařák v podání Marka Taclíka (50), o jehož život bude bojovat Jaromír Hanzlík.

Za nešťastným koncem Taclíkovy postavy bude stát ženština lehkých mravů, které bezmyšlenkovitě podlehne. „Rozjařený hokejový fanoušek Mařák neodolá vnadám neznámé krásky, kterou potkává v baru. Milostné hrátky se mu ale zle vymstí. Žena lehkých mravů ho okrade, vyhodí v lese z auta a ponechá svému osudu,“ práskl zdroj z natáčení.

Můžeme jen domýšlet, koho dalšího nám scénáristé kultovního seriálu, v němž kromě zmíněných hrají taková jména jako Dagmar Havlová (71) či Zlata Adamovská (65), představí v mnohdy až děsivých scénách.

Reklama

Další články

Načítám