Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Princ Harry (39) a jeho manželka Meghan Markle (42) získali cenu od lidskoprávní neziskové organizace Robert F. Kennedy Human Rights, a to za boj s rasismem. O tom hovořili ve slavném interview s Oprah Winfrey, kde došlo i na slova o rasismu přímo v britské královské rodině.

Vévodkyně během newyorského galavečera také zopakovala, že v době, kdy byla seniorní členkou královské rodiny, měla sebevražedné myšlenky. Na dotaz, proč s takovými informacemi vyšla na veřejnost, odpověděla, že se cítila velice osamělá a že nechce, aby se kdokoli takhle cítil. Manželé zároveň uvedli, že jejich boj proti „útlaku“ teprve započal.

Během večera se Harry a Meghan dobře bavili, dokonce spolu laškovali. „Budu k vám upřímný, Kerry (prezidentka organizace Kerry Kennedy - pozn.). Myslel jsem si, že spolu (s manželkou) jdeme na rande. Takže je pro mě poněkud divné, že sdílím místnost s dalšími 1500 lidmi. Takových dnů mnoho není, máme malé děti, takže tohle jsem opravdu nečekal,“ žertoval Harry. „Děkuji, že jsi mě vzal na tak výjimečné rande,“ odpověděla mu manželka.

Galavečer se konal krátce po zveřejnění ukázek z chystané dokusérie Netflixu o životě Harryho a Meghan. Z těch je jasné, že ani tentokrát se jejich příbuzenstvo nevyhne kritice. Ze strany zastánců britské královské rodiny jsou však už nyní kritizování také manželé ze Sussexu.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám