Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Snímek Avatar: The Way of Water byl sotva uveden, a už na něj kritici pějí chválu. A zatímco v Česku si na něj ještě týden počkáme, v Londýně proběhla jeho světová premiéra už v úterý. Na té samozřejmě nemohl chybět Sam Worthington (46), představitel hlavního hrdiny filmu Jaka Sullyho.

Toho fanoušci chválí, že víc než dekádu od uvedení prvního dílu velkofilmu Jamese Camerona vypadá stále stejně a jako by vůbec nezestárnul.

Pozornosti neunikla ani jeho krásná manželka Lara Bingle (35), která vypadala v černých šatech s kapucí naprosto úchvatně. Ta herci porodila už dvě děti, syny Rocketa a Racera.

Sama diváci po 13 letech uvidí v jeho ikonické roli a dle jeho slov šlo o to nejtěžší, co kdy točil. Musel se nejen naučit potápět, ale také u toho hrát. Připravoval se několik měsíců s nejlepšími světovými experty.

„Mám tam jednu velmi emotivní scénu se svým filmovým synem. Ale jsme velmi hluboko pod vodou, což musíte vytěsnit. Musíte zapomenout, že jste 10 metrů pod hladinou a dochází vám kyslík, a prostě hrát emocionální scénu otce se synem,“ uvedl už dříve pro News.com.

Druhý díl Avatara je nejočekávanějším filmem roku a dost možná i desetiletí. V Česku na něj můžete zajít do kin od 14. prosince.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám