Hlavní obsah
Článek

Hvězda Ordinace v růžové zahradě Ivana Jirešová (47) dvakrát týdně milióny obdivovatelů oslňuje svým hereckým projevem. Pro potěchu oka pánů, kteří jsou takzvaní horňáci, ale nemá bohužel žádnou nabídku. Hrudník totiž patrně zdědila po tatínkovi. Přesto se ale nedávno na akci zuřivě sháněla po spínacím špendlíku. „Vykukují mi prsa!“ zlobila se v zákulisí. Zbytečně. Stejně nic nebylo vidět…

Jirešová byla největší hvězdou nedávno proběhnuvšího Večera pro dobrou věc pořadatele Davida Novotného. Do Jaroměře dorazila i se svým záletným manželem Viktorem Dykem a oba pózovali jako zamilované hrdličky.

Ivana se drahnou dobu v zákulisí líčila. Ze všech hvězdiček si přivezla nejvíc kosmetiky. „Miluju nakupování, každý měsíc za to vyhodím majlant,“ smála se Jirešová, než si před svým pěveckým vystoupením (manžel jí napsal hudbu i text) nanesla na obličej pár tun make-upu.

Když si ale oblékla kostýmek, s hrůzou zjistila, že jí je vidět moc do výstřihu. A tak zaměstnala všechny kolem sebe, aby sehnali takzvanou sicherheitsku čili spínací špendlík, aby zakryla, co potřebovala. Ani u techniků neuspěla a tak se hledalo dál. Nikdo vzhledem k vrozené slušnosti nechtěl jinak sympatické Ivaně naznačit, že skrývat něco, co kvůli titěrným rozměrům stejně není vidět, je zhola zbytečné.

Naštěstí se spínací špendlík nakonec podařilo najít, Ivana mohla konečně vystoupit, a sklidila u diváků obrovský potlesk. A nebyla sama. Potlesk si jistě zasloužili i další účinkující i moderátoři večera - ochrnutý Muž roku Martin Zach a Štěpánka Duchková, kterou nedávno synové připravili o malé jmění.

Reklama

Další články

Načítám