Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Pětadvacetileté Rusce Marii von Zarring známé také jako Mia Zarring, se nejspíš při rozhovoru moc mužů do očí dívat nevydrží. Moskevská rodačka je totiž majitelkou jednoho z nejbujnějších přírodních poprsí na světě a své přednosti umí náležitě využít. Mia je ruskou glamour modelkou a oblíbenou blogerkou, která se v poslední době dostala do povědomí mnoha lidí na východ od nás. Nyní je na čase, abychom ji poznali i my v Česku.

Některá zahraniční média z legrace predikují vnadné brunetce větší popularitu, než mají nyní současný a bývalý ruský prezident Medveděv s Putinem a hovoří o ní jako o nové ruské senzaci. Pravdou zůstává, že tuto mladou krásku příroda obdařila poprsím velikost 34K, což odpovídá naším „jedenáctkám“. Jinak je 165 centimetrů vysoká Maria docela štíhlá.

Přestože se z fotografií zdá, že Zarring hřeší na své přednosti, kde může, známou se stala i díky svým blogům, kam přispívá vtipnými komentáři na různá témata. Kdo rozumí rusky a umí azbuku, může si počíst na jejích blozích livejournal.com nebo stihi.ru, kde se rovněž může pokochat dalšími jejími fotografiemi.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám