Hlavní obsah
Článek

Jenna Ortega (20) to na sociálních sítích schytala poté, co přiznala, že ikonickou taneční scénu v seriálu Wednesday natáčela s příznaky covidu. V rozhovoru pro magazín NME herečka uvedla, že tanec zvládla navzdory intenzivní bolesti těla a dalším příznakům, načež krátce na to se u ní potvrdil koronavirus.

Po zveřejnění interview se uživatelé Twitteru začali pohoršovat, že produkce nedodržela bezpečnostní opatření a herečka ohrozila zdraví kolegů a celého natáčecího týmu.

„Bylo to nebezpečné, neetické a extrémně sobecké z její strany i ze strany produkce,“ zhodnotila jedna z fanynek. „Není nic dobrého na tom, když ohrožujete stovky kolegů nákazou covidem,“ mínila další.

„Byl to můj první den s covidem, takže to bylo dost náročné,“ uvedla Jenna v rozhovoru o taneční scéně. „Probudila jsem se a bylo mi divně. Nikdy nebývám nemocná, a když, tak mi většinou nic není. Tentokrát mě bolelo celé tělo, jako by mě přejelo auto, a škrábalo mě v krku. Mezi natáčením mi dávali léky, zatímco jsem čekala na výsledky testu,“ popsala Ortega.

Ten Jenně nakonec vyšel pozitivní. Studio MGM, které stojí za vznikem seriálu, následně magazínu potvrdilo, že v průběhu natáčení „byla dodržena všechna bezpečnostní pravidla a v momentě, kdy se u Jenny potvrdil virus, šla do karantény.“ Natáčelo se od září 2021 do března 2022 v Rumunsku.

Navzdory tomu, že scéna, a především hereččiny taneční kreace, jsou naprosto ikonické, Jenna následně přiznala, že by to pravděpodobně zatančila lépe, kdyby byla fit. „Žádala jsem potom o předělávku, ale už nebyl čas,“ krčila rameny.

Choreografii si prý vymyslela sama a nutno dodat, že by nikdo nepoznal, že točila nemocná. Fanoušci označují scénu ze školního bálu za nejlepší z celého filmu. Zhlédnout ji můžete níže.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám