Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Herečka Lucie Černíková vychovává se svým manželem, bubeníkem kapely Chinaski Lukášem Pavlíkem, dvě dcerky Elenku a Sofinku. Tentokrát si celá rodina vyrazila do společnosti a hvězda Kouzelné školky se pochlubila roztomilými holčičkami.

Lucie totiž křtila své album plné písniček pro děti. Všechny songy pečlivě testovala na svých dcerách. „Holky znají moje písničky odpředu dozadu, dokonce nazpívaly na album sbory. Na křest se moc těšily, milují oslavy a křest jsme pojali velkolepě. Máme co slavit, protože to bylo hodně práce po večerech,“ svěřila se Lucie Černíková, kterou znají menší televizní diváci z Kouzelné školky, ti starší ze seriálu Ordinace v růžové zahradě.

Na albu „Lucka zpívá písničky ze školky“ se z poloviny podílel Lucčin manžel, Lukáš Pavlík, zkušený muzikant, který mimo jiné hraje na bicí v kapele Chinaski. „Bez něj by deska ani nemohla vzniknout, je autorem veškeré hudby, aranží mixu i výsledného masteru. Mám výhodu, že mám za muže tak schopného hudebníka,“ říká herečka a zpěvačka, která je stálicí divadla Semafor. Herečka pokřtila album za přítomnosti kolegy Lukáše Pavláska a s písněmi pro děti hodlá pokračovat. „Určitě chystám i živá vystoupení a koncerty,“ svěřila se půvabná herečka.

Reklama

Další články

Načítám