Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Český svět módy, rodina a přátelé se v pražských Strašnicích rozloučili s předním stylistou Janem Pokorným (†39), který se minulý čtvrtek rozhodl ukončit svůj život skokem z okna.

Pokorný byl hojně vyhledávaným stylistou. Mezi jeho klientelu patřila řada českých celebrit, které se s ním také přišly rozloučit. Pohřeb probíhal bez proslovů, ve smuteční síni se ale hrály Honzovy oblíbené písně.

Nechyběl samozřejmě partner Jana Pokorného Martin, pro kterého byla náhlá smrt přítele obrovskou ránou. Poklonit se památce oblíbeného stylisty přišly také jeho velké kamarádky Jitka Schneiderová, Jitka Čvančarová, Jana Plodková, modelky Simona Krainová, Denisa Dvořáková, Veronika Hejlíková či Zuzana Stráská a řada dalších.

Poslední sbohem přišli dát také hudebník a model NobodyListen nebo zpěvák Norbert Peticzky, který byl první láskou Jana Pokorného, a celá řada přátel nejen z šoubyznysu.

Reklama

Další články

Načítám