Hlavní obsah
Článek

Televize Prima se opravdu rozhodla dělat razantní kroky ke zvýšení sledovanosti. A to rovnou takové, že z toho divákům spadne brada. Podle exkluzivních informací Super.cz nás v neděli na apríla čekají Ivana Gottová (48) a Jiří Pomeje (†54) coby moderátoři hlavních zpráv komerční stanice. „Tak z toho jsem paf,“ vysoukal ze sebe šokovaný moderátor.

„Původně se uvažovalo, že by ti dva spolu odmoderovali VIP zprávy, které oba uvádějí. Ale pak jsme si řekli, že si uděláme větší fór z diváků a dáme je do seriózního zpravodajství,“ řekl Super.cz jeden z vedoucích týmu šéfky primáckého zpravodajství Jitky Obzinové.

Bude to určitě pořádná pecka. Vždyť od úterka asi nebude mít Gottová pro Jiřího Pomejeho jediného kladného slova. Kolega si totiž z manželky Karla Gotta vystřelil a odmoderoval VIPky jejím uspávajícím unylým stylem. „Lidé mi nadávali, že se tam moc předvádím. Tak jsem jim ukázal druhý extrém. Na moderování s Ivankou se moc těším, určitě bude zajímavé sledovat najednou naše rozdílné styly,“ svěřil se Pomeje. Toho jsme o jeho nedělním kšeftíku informovali jako první. Ani Gottová zatím nic nevěděla.

„To nevadí. Podle smlouvy si nemůže moc vyskakovat a musí to vzít,“ soudí náš zdroj z Primy.

A co na tyto informace říká oficiálně stanice? Jako vždy mlží. „Televizní diváci se v naší zpravodajské hodině určitě dočkají překvapení, v tuto chvíli ale nebudeme prozrazovat nic konkrétního,“ uvedl šéf tamního PR Marek Winkler.

Reklama

Další články

Načítám