Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Už nějakou dobu se ve společnosti Natálie Grossová (21) objevuje po boku influencera Adama Kajumiho. Dvojice ani před fotografy nešetří dotyky a zamilovanými pohledy. Energii, která je mezi nimi téměř hmatatelná, se tentokrát rozhodli využít i před kamerou a natočili společný klip.

„Píseň a klip Sněhové vločky jsou ztělesněním všeho, co máme na Vánocích rádi. S Adamem pečeme cukroví, zdobíme stromeček, užíváme si jeden druhého,“ svěřila se Natálie Grossová, která ještě nedávno mluvila o Adamovi jako o kamarádovi.

„Doprovází mě, je to skvělý kamarád, vídáme se teď strašně často a je to super parťák na takové akce,“ řekla Super.cz nedávno zpěvačka, která nyní nazpívala s Adamem romantickou společnou píseň Sněhové vločky. Klip už také za přítomnosti přátel pokřtili a stejně jako v klipu, nešetřili na jeho křtu zamilovanými pohledy „Chtěli jsme vytvořit písničku, která lidem zpříjemní vánoční čas a připomene nám všem, že o Vánocích bychom tu měli být jeden pro druhého. A místo materiálních dárků věnovat našim blízkým hlavně náš čas.“ okomentoval píseň Kajumi.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám