Hlavní obsah
Článek

Úspěšná topmodelka a manželka britského herce Orlanda Blooma se pouhé tři měsíce po porodu syna Flynna vrhla opět na focení, přestože zpočátku říkala, že s pracovními povinnostmi spěchat nehodlá. A nebylo to focení jen tak ledajaké, Miranda se na pláži v Malibu odvážila obléknout do černých bikin z nové kolekce Victoria‘s Secret. Proč by také ne, když má opět postavičku jako proutek.

Mirandino tajemství rychle ztracených těhotenských kilogramů je jednoduché. Stačí se prý zdravě stravovat a kojit. Kerrová má nyní ještě atraktivnější postavu než dříve, jelikož se jí právě díky kojení zvětšila prsa, což jí samotné prý rozhodně nevadí.

Synka Flynna modelka přivedla na svět 6. ledna, vážil téměř čtyři a půl kilogramu. Kerrová se dokonce neváhala s lidmi na svém Twitteru podělit o intimní fotografii, kde své první dítě spokojeně kojí.

Orlando Bloom známý především jako Legolas z Pána Prstenů s Kerrovou tvořili pár již od konce roku 2007. O ruku ji herec požádal loni v červnu a o pouhý měsíc později se konala tajná svatba.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám