Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Letošní módní událost British Fashion Awards konaná v proslulé Royal Albert Hall v Londýně jako by se nesla v duchu hesla „Ukaž co nejvíc!“. Mnohé z přítomných dam vsadily na letošní hit průsvitných látek, ale zpěvačka Jess Glynne na to šla jinak. Model s mnoha průstřihy a rozparkem až k pasu byl téměř jistotou, že odhalí víc, než bylo zamýšleno. Rusovlasá kráska ale nakonec v rámci možností zvládla i příchod na červený koberec.

Ten byl sice poněkud rozpačitý a spouště fotoaparátů cvakaly o sto šest, ale Jess ve finále nepředvedla o nic víc, než je u ní běžné. Na afer party téže akce pořádané později večer v podniku The Chiltern Firehouse dokonce zvolila zcela průhlednou krajkovou košili oranžové barvy, v níž pro změnu zřejmě chtěla potěšit také ‚horňáky‘.

Majitelka sexy chrapláku, jejíž hity Right Here a Hold My Hand bodovaly v hudebních žebříčcích a ještě populárnější jsou její spolupráce na písních My Love a Rather Be, patří mezi největší hvězdy britské hudební scény. Svůj sen naštěstí nevzdala ani po neúspěchu v soutěži X Factor, kde ji v jejích patnácti letech odmítli.

Reklama

Další články

Načítám