Hlavní obsah
Článek

Russell Brand (36) už u Katy Perry (39) dávno upadl v zapomnění. Bývalí manželé si pouhé dva měsíce od rozvodu už oba našli za sebe náhradu, a to ne jen tak ledajakou. Jejich nové objevy jsou z modelingové branže a zpěvačka je na tom, zdá se, o něco lépe. Klofla totiž nejlépe placeného modela současnosti. Atraktivní Francouz Baptiste Giabiconi je ale oproti exmanželovi zpěvačky pořádný mladíček, je mu totiž pouhých 22 let. O jejich románku se spekulovalo již před dvěma týdny a nyní se nový pohledný páreček rozhodl jít s pravdou ven a na Twitter poslal společný snímek.

Na fotografii, kterou poslal Giabiconi na Twitter s komentářem: „Hej, koťátko moje, na téhle fotce vypadáš tak úžasně!“, se Katy s modrými vlasy na mikádo k modelovi tulí s potutelným úsměvem na tváři.

Dvojice se údajně seznámila začátkem měsíce během přehlídky značky Chanel na podzim a zimu 2012, kde byli hlavními hvězdami spolu s Karlem Lagerfeldem, který má pro Giabiconiho slabost.

Manželství Katy Perry a Russella Branda trvající 14 měsíců je tak evidentně už dávnou minulostí. Poté, co si Russell našel novou známost, jíž se stala maďarská modelka Nikolett Barabas (32), bez láskyplného objetí rozhodně nezůstává ani Katy, která nyní tvoří s mladým modelem a občasným zpěvákem jeden z nejžhavějších slavných párů.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám