Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Sympatická herečka Štěpánka Fingerhutová divácky zaujala v roli prostitutky Jany v úspěšném seriálu Devadesátky. Ihned jako herečka vyvolala zájem o svou osobnost především u diváků z řad silnějšího pohlaví. Mají ale smůlu, Štěpánka je šťastně zadaná a s přítelem se vrátila z romantické, vysněné dovolené na Havaji.

Bylo to tam skvělé, my tam máme kamaráda, který nás pozval, že se za ním můžeme podívat a byla to úžasná dovolená. Asi nejhezčí, kterou jsem zažila. Byli jsme tam 10 dní a předtím jsme dali New York, ale ten mě tak nevzal jako Havaj,“ svěřila se Super.cz.

Herečka tak Havaj rozhodně doporučuje jako romantickou destinaci. „Je to dovolená pro všechny. Myslím si, že si tam každý najde to svoje. Krásná příroda, hrozně milí lidé.“

My si se Štěpánkou povídali během show 7 pádů Honzy Dědka. A jak herečka vnímá fakt, že si ji lidé nejvíce pojí s rolí zmíněné prostitutky Jany? „Já jsem to nebrala tak, že by mě tam lidé měli rádi, protože hraju prostitutku, ale protože ten seriál je super a mají ho rádi. Mně se ten seriál taky moc líbil, tak mě to těší,“ dodala Štěpánka Fingerhutová.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám