Hlavní obsah
Článek

Pro novou Českou Miss už je připravena korunka, která ozdobí hlavu vítězné krásky, zvolené již dnes večer. A je tedy pořádná. Skoro připomíná šperk, jenž zdobil hlavu Marfuši v Mrazíkovi. "Každý rok máme originál, někdy je to spíš čelenka, letos je větší. Ale pořád ne tak velká jako byla ta moje," řekla Super.cz prezidentka soutěže a bývalá Miss ČR Michaela Maláčová.

"Moje korunka byla dokonce taková, že jsem ji půjčovala dětem, když se potřebovaly přestrojit za Mikuláše," svěřila organizátorka klání krásy. Trojnásobná maminka byla během tří ročníků soutěže těhotná, teď už si ale dala několik let pauzu. "Ale počet dětí nepokládám za definitivní. Také čekám, zda se to ještě nepovede," připustila manželka miliardáře Zdeňka Bakaly.

Jako hlavního hosta soutěže letos Maláčová pozvala herečku Claudii Cardinale, která byla sama před mnoha lety královnou krásy, a to za Tunisko. "Do té doby, než jsme s ní začali jednat, protože původně plánovaný Kevin Costner zrušil svoje turné po Evropě, v jehož rámci se měl objevit i u nás, jsem to sama vůbec netušila," přiznala Maláčová.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám