Hlavní obsah
Článek

Hollywood v pondělí zahalil smutek, když vyšla najevo zpráva o skonu herečky Kirstie Alley (†71), která v 71 letech po krátkém boji podlehla rakovině. Mezi truchlícími je pochopitelně i její kolega z komedií Kdopak to mluví John Travolta (70).

Herci vzala zákeřná nemoc už třetí osudovou ženu. Rakovině prsu podlehla v červenci 2020 jeho vlastní manželka Kelly Preston (†57), jež nemoc do poslední chvíle tajila. Se stejnou nemocí roky bojovala také jeho kolegyně a láska z Pomády Olivie Newton-John (†73), která zesnula letos v srpnu.

Alley, jež ztvárnila jeho ženu v Kdopak to mluví, je tak pro herce třetí osudovou ženou, která zesnula v důsledku rakoviny.

„Kirstie byla jedním z nejvýjimečnějších vztahů, jaké jsem kdy měl. Miluji tě, Kirstie. Vím, že se jednou zase sejdeme,“ vzkázal kolegyni do nebe herec.

A že k sobě měli opravdu blízko. Alley se netajila tím, že jejich pracovní vztah přerostl v něco víc. „Myslím, že jsem ho jednou políbila,“ přiznala v roce 2018 během své účasti v britské reality show Celebrity Big Brother.

„Málem jsem utekla a vzala si ho. Milovala jsem ho, pořád ho miluji. Kdybych nebyla vdaná, vzala bych si ho a měla vlastní letadlo, protože jedno má,“ doplnila.

Ani jeden z herců však nenásledoval svoje city. Alley byla v té době vdaná za Parkera Stevensona a John ženatý s Kelly Preston.

Se Stevensonem šlo o hereččino druhé manželství a vzešly z něj dvě děti. Rozvedli se však v roce 1997.

Reklama

Další články

Načítám