Hlavní obsah
Článek

Pojďte se s námi naučit nakupovat značkové oblečení, plavky nebo spodní prádlo pouze z aktuálních módních kolekcí, ale hlavně levně a také s trochou fantazie! Kromě těch známých top značek v Naší bezkonkurenční ponuce jakými jsou Dolce&Gabbana, EMPORIO ARMANI, John Galliano, DKNY a dalších, bychom vám rádi představili módní značky u nás méně známe a to přesto, že v zahraničí vysoce bodují...

Mládí a originalita v trendy značkách z celého světa

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Jsou to americké, francouzské a další světové značky, jako Freegun, DESUE, Gigo - Miami, CHIK O LOKO a BodyQ Paris. Díky našemu malému „značkovému módnímu kurzu“ objevíte nové módní kousky pánského i dámského oblečení, trendy plavky 2012 a to pravé luxusní spodní prádlo! V nabídce Módního domu DESSUE naleznete pouze aktuální kolekce 2012 těch nej světových značek, ale hlavně tu nejvyšší kvalitu!

Značkové oblečení, plavky a spodní prádlo?

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

To dnes již zdaleka není jenom zárukou kvality, ale také módnosti. Butiky a obchody s oblečením a spodním prádlem nám často servírují levné pseudoznačky nízké kvality, které zdaleka nejsou tím, co bychom po značkovém zboží měli požadovat. Stejné je to u plavek, oblečení, ale i u spodního prádla. Možná zaprotestujete, že za drahé značkové oblečení nebo spodní prádlo utrácet nechcete. Vždyť ani není vidět! Nad tím se však lze jen pousmát a to hned ze dvou důvodů. Tím prvním je, že prádlo vidět je! Nikdy nevíte, kde se budete muset nebo chtít svléknout a spodní prádlo o vás napoví víc než to, jaké máte džínsy nebo triko. Druhý důvod, proč se pousmát je to, že utkvělá představa, že značková kvalita musí být drahá není pravdivá. Stačí se naučit nakupovat na správném místě a nenakupovat zbrkle v předražených buticích obchodních center, ale ani v rádoby slevových e-shopech a slevomatech, kde nemusí jít o zrovna nejaktuálnější kolekce a originalita je také důležitá.

Za své peníze si zasloužíme ty nejnovější módní kolekce!

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Hledejte exkluzivní distributory a zastoupení značek, který vám umí nabídnout zaručeně pravé značkové zboží z aktuálních kolekcí za standardní ceny, do kterých se nepromítl pronájem drahých prostor v obchodních centrech ani dlouhý distribuční řetězec.

Internetový Módní Dům DESSUE ?

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Hledáte-li něco neotřelého, ve značkové kvalitě, něco pro opravdové módní znalce, zkuste určitě kolekce luxusní spodní prádlo, plavky 2012 a trendy oblečení od prestižních italských, francouzských a amerických značek, které se k nám v posledních měsicích poprvé dostávají díky společnosti DESIGNER-EUS, spol. s r. o. Ta provozuje internetový módní dům DESSUE a je oficiálním výhradním prodejcem a dovozcem značek John Galliano, EMPORIO ARMANI, Just Cavalli, DESUE, CHIK O LOKO – Paris, BODYQ – Paris, FREEGUN – Paris, GIGO – Miami, C-IN2 – New York pro region Střední Evropy (Slovensko, Česká Republika, Rakousko, Rumunsko, Polsko a Maďarsko).

A to nejdůležitější na konec!

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Vše zboží je skladem s doručením do 48 hodin od objednání! Garance výměny nebo vrácení zboží! Díky celoevropskému působení a více než 100.000 spokojených zákázníků v 16-ti zemích Evropy jsme schopni, Vám vždy nabídnout bezkonkurenčně nejširší nabídku aktuálních limitovaných kolekcí top značek světa za skvělé ceny, to vše na jednom místě a nakupování z pohodlí domova. Prodej horkých kolekcí Chik O Loko, EMPORIO ARMANI, John Galliano, FREEGUN pro sezónu Spring / Summer 2012 již začal! Budeme se těšit na Vaši návštevu.

Další články

Načítám