Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Když se dostala mezi dvacítku semifinalistek Miss Czech Republic, byla dcera zlatého hocha z Nagana, hokejisty Jiřího Šlégra, (52) nadšená. Jessiku Šlégrovou pozvala na casting ředitelka soutěže Taťána Makarenko (34). Jess měla podporu celé rodiny, jak táty, tak maminky Kateřiny a "macechy" Lucie Šlégrové (42).

Pro třiadvacetiletou brunetku, která se živí jako kadeřnice, už bohužel soutěž skončila. Vypadla při první vyřazovací výzvě a musela se se snem stát se královnou krásy rozloučit. "Všem chci poděkovat za podporu a hezké zprávy. Moc si toho vážím. Byla to pro mě nová příležitost a zkušenost, která mi určitě něco přinesla," zazněla poslední Jessičina slova v soutěži.

Výběr desítky dívek, které se nakonec objeví ve finále, pokračuje dalšími soustředěními a výběrovými koly, kde se bude jejich počet postupně ztenčovat. "Máme půl roku soustředění a školení, pět výzev, které proběhly také loni a předloni. Po každé z nich budeme eliminovat dvě dívky. Finálová desítka s námi pak poletí na zahraniční dovolenou. Finále proběhne 13. května," řekla Super.cz Taťána Makarenko.

Reklama

Další články

Načítám