Hlavní obsah
David Zápal
Článek

Manželka Leoše Mareše (47) Monika Marešová (49) už je zase sama. Jako první jsme přinesli zprávu o tom, že randí s novým mužem, o kterém zdroje tvrdily, že jde o mladého kolouška, jako první také přinášíme zprávu, že vztah jí bohužel nevyšel. A kdo byl na chvíli jejím vyvoleným? Bývalý hvězdný reportér Novy Petr Casanova (38)! „Už spolu nejsme,“ potvrdila Super.cz Marešová.

„Je to pravda, že to byl on. Nějak nám to ale nedopadlo. Důvody bych však nechtěla specifikovat. Jsou bezpředmětné. Zkrátka jsem se s ním rozešla,“ říká Monika.

A kdo vlastně její dnes už exmilenec je? Šéfuje magazínu pro horních deset tisíc, je také v představenstvu cestovky pro bohatou klientelu. Dříve také novinařil v bulváru a hlavně dělal sporťáka na Nově. V mládí kopal za fotbalovou Slavii. Je to zkrátka všestranný muž.

Podle našich informací je rozvedený. A jak přišel ke svému zajímavému příjmení, na které se balí ženy snad samy? Jednoduše - přijal ho od exmanželky. Casanova je momentálně v zahraničí, nebere telefon, a tak se nemohl k rozchodu s Marešovou vyjádřit.

Reklama

Další články

Načítám