Hlavní obsah
Článek

Vzpomínáte si na loňský příběh Laury Magill ze Severního Irska, jež si za 2500 korun najala Grinche, který jí kompletně zdemoloval byt? V dobré víře, že si s dětmi pohraje, si do domu vpustila pohromu, která z jejich bydla udělala kůlničku na dříví. Zážitek, který popsala na sociálních sítích, se pak stal rychle hitem internetu.

Společnost, která s nápadem přišla, letos rozšířila své služby. Kromě Grinche nabízí zlobivého Santu pro dospělé.

O letošních Vánocích si obyvatelé Belfastu mohou objednat Santu, který dorazí na jejich večírek a postará se o to, "že na něj do smrti nezapomenou", slibuje reklama společnosti Belfast Party Crew.

Dle popisu nabízených služeb, který uvádí: „Náš zlobivý Santa vás potěší sám nebo spolu se svými nezbednými soby,“ lze nejspíš čekat úplně všechno. Upozornění, že jde výhradně o služby pro otrlé, a především dospělé, je zjevně na místě.

Pravděpodobně budou zahrnovat konzumaci alkoholu a nějakou tu nahotu. Už teď prý nemá společnost o objednávky nouzi. Jen aby toho zákazníci později nelitovali jako Magill.

Ta loni dala Grinchovi následující recenzi: „Důrazně nedoporučuji! Na stížnosti mi nikdo neodpověděl. Grinch nám opravdu přišel zničit Vánoce. Nikdy v životě jsem nebyla takhle znechucená.“ I ta však zjevně zabrala.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám