Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Módní návrhář Osmany Laffita (46) si pro prezentaci svých nových kolekcí vybírá vždy originální prostory. Po Hlavním nádraží, Štrbském plese, Václavském náměstí, schodech Rudolfina nebo lodi na Vltavě se přehlídka jeho kolekce pro podzim a zimu 2012/2013 konala na pražském letišti.

Zajímavé bylo, že pozvaní hosté do poslední chvíle netušili, co je konkrétně na přehlídce čeká. Někteří příchozí se dokonce domnívali, že odletí soukromým tryskáčem do Paříže. Zvuk motorů letadel je v jejich pocitu utvrzoval. Nakonec byla početná skupina prominentů, čítající známé osobnosti jako je Eva Pilarová (†80) s manželem, Šárka Grossová s dcerou Denisou nebo Eva Jeníčková, usazena do hangáru přímo u letové zóny. Z přistaveného zbrusu nového boeingu následně začaly vycházet krásky v Osmanyho modelech a kráčely po jízdní dráze až k usazeným hostům do hangáru.

Největším překvapením se stala přítomnost Ivy Kubelkové (46), která se na přehlídkovém mole neobjevila už několik let. „Tím, že se moje činnost posouvá do jiných oblastí, chodím přehlídky jen výjimečně," prozradila Super.cz Kubelková, která profesi modelky vyměnila za roli herečky, moderátorky a hlavně matky.

„Pozvání na Osmanyho přehlídku nedokážu ale nikdy odmítnout. On z toho vždycky umí udělat skvělou show, kterou si sama moc užiju. Navíc jsem měla v tomto termínu volno, tak jsem ráda souhlasila," říká Iva.

Osmany si se svou múzou ještě po závěrečném defilé střihnul hereckou etudu a poté se za potlesku nadšených diváků odporoučel špalírem.

„Jelikož sám často létám, tak dobře vím, jak důležité je cítit se při cestování pohodlně. Navrhl jsem proto kolekci s příjemnými materiály a bylo jasné, že ji odprezentuji v takovémto prostředí,“ vysvětloval kubánský návrhář, který už přemýšlí, kde předvede svou show za dva měsíce.

Reklama

Další články

Načítám