Hlavní obsah
Článek

Ne všichni slavní rodiče rozmazlují své děti a ne všechny slavné děti byly svými rodiči rozmazlovány. Jistě, najdou se výjimky. Ovšem najdou se i takové případy, nad kterými zůstává rozum stát.

Například veleúspěšná zpěvačka Katy Perry (39) neměla podle svých slov žádné dětství. Když byla malá, nečetla se u nich doma jiná kniha než Bible a poslouchala se výhradně hudba s křesťanskými motivy, informoval pořad Nejpřísnější rodiče světa, který je k vidění na televizní stanici Spektrum. Kdyby jen její rodiče, evangeličtí misionáři, tehdy tušili, v jakých oblečcích ve stylu chytré horákyně bude jednoho dne jejich holčička vystupovat před tisíci fanoušky, nadšení by z toho jistě nebyli.

I hvězdný pár Brad Pitt (60) a Angelina Jolie (48) na své početné potomstvo aplikují přísnou výchovu. Brad prý trvá na disciplíně a děti i v tak nízkém věku poučuje o historii a umění.

To Ewa Farna (30) má zase ve smlouvě doložku, že všechna její vystoupení musí být v souladu s křesťanskými zásadami. I po dovršení plnoletosti navíc její vydělané peníze stále spravují rodiče.

Z některých nápadů a metod rodičů jde opravdu hlava kolem.

Reklama

Další články

Načítám