Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Veškeré naděje na dobré umístění Martiny Navrátilové (55) v americké taneční soutěži Dancing With the Stars jsou ztraceny. Přestože se nejúspěšnější česká tenistka všech dob stala oblíbenkyní poroty i diváků, nakonec přeci jen zvítězilo hodnocení citu pro tanec, a ten bohužel Navrátilové chyběl. Devítinásobná wimbledonská vítězka ve dvouhře se proto stala během úterního vyřazování první známou osobností, která musela soutěž opustit.

Tenisové eso, jak Martinu nazývají zahraniční média, minulý týden příliš neoslnila, když se svým tanečním partnerem Tonym Dovolanim předvedla foxtrot. Všichni však byli nadšení z jejího sexy ženského vzhledu, na který u sportovně založené Češky není nikdo zvyklý. Ovšem pondělní jive se vydařil ještě méně a jak se zdá, diváci neměli slitování.

Martina a Tony navíc skončili na samém dně žebříčku podle počtu bodů od poroty. O vyřazení se rozhodovalo mezi tenistkou a zpěvákem Gavinem DeGrawem (35), který byl o fous nad ní. Když moderátoři vyslovili jméno vypadnuvší Martiny, Gavinovi se viditelně ulevilo, ale k Navrátilové okamžitě přispěchal a utěšil ji dokonce česky vyslovenou větou: „Byla pro mě čest stát na pódiu s Vámi.“

Stále optimisticky naladěná Martina se se soutěží rozloučila s grácií, když řekla: „Byl to úžasný zážitek. Jen bych si přála, aby to trvalo déle. Dala jsem tomu všechno, co jsem mohla. Včera jsem to ale pokazila, takže mě to bohužel stojí postup. Těším se, až se sem zase vrátím a všem přeji hodně štěstí.“

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám