Hlavní obsah
Článek

Bývalá Miss, modelka, moderátorka a lékárnice Jana Doleželová (42) si přijela užít opening zimní sezóny do Nízkých Tater, i když ještě dobírala antibiotika. I kvůli tomu, že ona a předtím její dcera byly nemocné, s sebou šestiletou Veroniku nevzala. Byla se svým otcem Davidem Trundou.

Při rozhovoru, který jsme vedli, jsme se díky tomu vedle sportu včetně lyžování dostali ke vztahům s bývalými partnery. "S Davidem spolu vycházíme velmi dobře. Myslím, že je to i v zájmu toho dítěte, aby spolu byli rodiče v přátelském vztahu," míní Jana.

Ale jak to má s těmi ostatními expartnery, s nimiž děti nemá? "Já jich zase nemám tolik, ale určitě dobře," tvrdila. Když jsme ale připomněli miliardáře Karla Janečka (50), s nímž randila před devíti lety a veřejně ji ztrapnil, když při rozhovoru pro Primu nečekaně prozradil, že má kromě ní další partnerku. Tím jejich vztah skončil.

Téma bylo o to citlivější, že o sobě Janeček aktuálně dává vědět v rámci prezidentské kampaně. "Je to dávno, nesleduji to," odpověděla krátce. O tom, že by ho třeba volila, ani neuvažuje. "Je to asi moje věc, koho budu volit, nemusím to sdělovat. Ale asi je to jasné," dodala a při odpovědi se jinak plynule hovořící Doleželová několikrát přeřekla, jak můžete vidět v našem videu.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám