Hlavní obsah
Článek

Ačkoliv sama po nevěrách manžela požádala o rozvod, herečka Demi Moore (61) stále nevěří, že by si Ashton Kutcher (46) mohl něco začít s jinou ženou. Proto ji zcela zničily snímky, které zachycují mladičkou zpěvačku Rihannu (36), jak od jejího muže odchází.

„Demi stále sleduje, co Ashton dělá, a když se objevily tyto snímky, byla z toho pochopitelně zničená. Je přesvědčená, že se mezi nimi něco stalo a řekla, že je jí z toho zle od žaludku,“ prozradil magazínu Grazia zdroj z hereččina okolí.

Ačkoliv byl Ashton viděn i s jinými dívkami, žádná z nich nebyla tak slavná jako právě Rihanna. „Demi šílela jako ještě nikdy a snažila se o páru zjistit nějaké informace,“ doplnil zdroj. „Je v tak křehkém stavu, že jenom představa, že jsou ti dva spolu, ji zle zasáhla,“ dodal.

Jiný zdroj vysvětlil, že je pro Demi velmi ponižující, že její muž začal tak rychle nový život, zatímco ona sama byla v léčebně. „Nemůže uvěřit, že by to mohl udělat. Opravdu ji zraňují drby a cítí se ponížená, že je Ashton spojován s jinými celebritami jen pár týdnů poté, co se vrátila z léčebny,“ prozradil. „Cítí, že to ještě víc znehodnocuje jejich manželství,“ uzavřel.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám