Hlavní obsah
Článek

V Marionnaud jsou vám naši odborníci k dispozici, aby vám pomohli zabalit originální a nápadité vánoční dárky, které každý milovník krásy s radostí najde na Štědrý den pod stromečkem.

Ať už hledáte nápady na vánoční dárky pro přátele, rodinu nebo kolegy (pro něj nebo pro ni), v Marionnaud naleznete vše, co se týká krásy. Můžete si vybrat ze spousty dárkových sad od parfémů až po trendové produkty na vlasy a líčení.

Inspirovat se můžete snadno na naší speciální vánoční stránce.

Rádi sázíte na jistotu? Pokud hledáte dokonalý dárek pro ni nebo pro něj, vůně je skvělá volba! Prohlédněte si naši kolekci parfémů a vyberte tu správnou vůni pro své blízké. Nevíte, co se jim líbí? Náš vyhledávač vůní vám pomůže. Mimochodem, proč si nevybrat nějaký dárek i pro sebe? Vždyť i vy si to zasloužíte!

Darujte to po svém! Všechny nezlevněné vůně ve velikosti 75 ml a větší u nás nyní zakoupíte s 30% slevou

Vaše blízké, kteří si potrpí na péči o pleť, určitě potěšíte dárkem z naší kategorie péče o pleť. Objevte hydratační a čistící přípravky, pleťové masky, dárkové sady a další produkty pro každý typ pleti.

Ani nákupy pro milovníka veganské nebo přírodní kosmetiky nebo pro někoho s citlivou, zralou či suchou pletí u nás nejsou problém.

Foto: Marionnaud
Existuje více než jeden důvod, proč si tuto kolekci zamilovat

A co takhle si prohlédnout i exkluzivní sortiment naší vlastní značky Marionnaud? Existuje více než jeden důvod, proč si tuto kolekci zamilovat. S lesklými zlatými detaily ve třech různých barvách: věčně červená, jemně modrá a tmavě zelená vás zve, abyste se ponořili do francouzského umět si vychutnávat život. Kolekce obsahuje širokou nabídku pro líčení, doplňky i péči o pleť v různých cenových hladinách a zaručeně si tak vyberete.

Foto: Marionnaud
Exkluzivní sortiment naší vlastní značky Marionnaud

Bestsellerem je Marionnaud adventní kalendář a 24 okének plných produktů s dekorativní kosmetikou a doplňky k líčení. Je sestaven tak, aby vykouzlil úsměv na tváři každé milovnici krásy, protože obsahuje kompletně vše, co by ji tak mohlo potěšit. Den za dnem budete objevovat další a další překvapení.

A pokud chcete opravdu zazářit, darujte netradiční After kalendář, se kterým si užijete jedno kosmetické překvapení za druhým od 25. 12. až do konce roku.

Foto: Marionnaud
Netradiční After kalendář

Voňavé a krásné Vánoce vám přeje vaše Marionnaud.

Další články

Načítám